Vi söker Projekt- / Installationsledare

Vi är inne i en expansiv fas, där vi ser framtida behov av nya medarbetare för att tillmötesgå våra kunders efterfrågan på kompetens och resurser. Är du rätt person är du välkommen att skicka ditt CV till oss!

Din profil:

Du har högskoleutbildning eller motsvarande KY-utbildning, med inriktning mot bygg eller likvärdig installations inriktning samt minst 5 års erfarenhet från bygg- eller projektledningsföretag. Du har väldokumenterad erfarenhet av husbyggnad, entreprenadverksamhet, projekterings- och projektledning med ledning och projektstyrning. Goda kunskaper i entreprenadjuridik är starkt meriterande.

Som person är du kundmedveten, självgående och initiativrik, strukturerad och målmedveten. Du har god förhandlingsvana gentemot myndighet och byggentreprenörer. Du är kvalitétsmedveten och kommunikativ med förmåga att affärsmässigt genomföra och avsluta projekt inom ramen för uppdragets mål och budget.

Dina arbetsuppgifter:

Vi arbetar med fastighetsägare och förvaltare med utveckling av nya lokaler eller ombyggnad av befintliga utrymmen. Du kommer att få möjlighet att i tidiga skeden var med att driva projekt från idé till färdiga etableringar. Vi arbetar främst med kommersiella lokaler som köpcentra och kontor, men även med rena installationsprojekt och bostäder. Som installationsledare kommer du ha inflytande och förfogande över utformning installationssystem och med din kompetens göra analyser av befintliga system, som i projekteringen blir avgörande för slutresultatet och kostnadsbilden i projektet. Du kommer genomföra upphandlingar med entreprenörer och projektörer samt driva och genomföra byggprojekt, vilka kan vara både general- och totalentreprenader med tillhörande uppföljning, av främst ekonomi, tider och kvalité. Din installationskompetens har även stor betydelse i byggskedet och främst i totalentreprenader där du kommer bevaka beställarens intressen kring utformningen av installationssystem.

Kontakt:

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Robert Högstadius.
robert.hogstadius@projekt1.se tfn: 0706-19 62 33